Taloushallintopalveluita yrityksille jo vuodesta 1993

Kirjanpito-, tilinpäätös- ja veropalvelua pienille yrityksille, yrittäjille ja asunto-osakeyhtiöille jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitynä.

Nyt tarjolla myös yksinyrittäjälle  järkevä Sähköinen taloushallintoympäristö Finago Solo . Ja vähän isommalle yritykselle Procountor Taloushallinto . Myös perinteinen kirjanpito (paperinen) täydessä voimissa vahvistettuna sähköisillä Pilvityökaluilla esim E-tasku ja GoogleDrive, joihin voi helposti toimittaa kirjanpitomateriaalin tilitoimiston käsittelyyn tietokoneen tai puhelimen avulla.  Sähköiseen kirjanpitoon voidaan siirtyä myös perinteisen kautta suunnitelmallisesti ja asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Taloushallinto voidaan hoitaa myös asiakkaan muulla  käytössä olevalla ohjelmistolla tai asiakkaan toivomalla ohjelmistolla.

Toimisto sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.                                                  Olet tervetullut toimistoon joustavasti sopimuksen mukaan tai ota yhteys viestillä kts. yhteystiedot tai soita  p.  040 733 6869.

Osoite on Mikkolantie 1 A – pääovesta sisään, yhdet raput ylös ja vastaanotosta vasemmalle kunnes lasiovet  edessä                               http://www.fashionhouse.fi/yhteystiedot/

Verotuksen muutoksia 2020 –

Yrityksen edunsaajien (omistajien) tiedot kaupparekisteriin 1.7.2020 mennessä

Perusta osakeyhtiö ilman Osakepääomaa 1.7.2019 alkaen

Tulorekisteri 1.1.2019 alkaen

Verohallinnon Uutisia

Verovapaat matkakustannusten korvaukset  

Sosiaalivakuutusmaksut ja rajamäärät

Uusi yritys

 

 

Perustamisopas alkavalle yritykselle

Perusta osakeyhtiö verkossa YTJ

Suomi.fi – tietoja ja palveluja elämäsi tilanteisiin

OnnistuYrittäjänä– työkalut yrityksen perustamiseen ja suunnitteluun

Ajankohtaista vero.fi/ Verohallinnon ajankohtaiset uutiskirjeet 

TEM Työ- ja elinkeinoministeriön uutiskirjeet

 

 

 

Vastaa